Garantie & Restitutie

Ons doel is dat jullie met onze kleding en piercings 100% tevreden zijn. Alle bestellingen worden voor de verzending door onze experten gecontroleerd zodat enkel perfecte en smetteloze items de cater verlaten.

Mocht er nou toch eens iets niet helemaal in orde zijn, bijvoorbeeld omdat een artikel beschadigd bij jullie is aangekomen of de levering niet helemaal klopte, kunnen jullie elk artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Belangrijk: Wij verzoeken jullie niet zomaar artikelen terug te sturen, maar vóór het retourzenden contact op te nemen met onze klantenservice op: info@ca-ter.nl

Onze supportmedewerkers zullen met u bepalen hoe tot een vlotten en snelle oplossing kan gekomen worden.

Redenen voor een retourzending

Retourzendingen zijn mogelijk als:

  • jullie binnen 14 dagen de koop ongedaan willen maken, bijvoorbeeld wegens niet mooi vinden
  • jullie vervanging of restitutie willen voor een defect/beschadigd artikel er
  • een verkeerd artikel is geleverd.

Let op, individuele items (gemaakt via ons creatie-tool in de shop) kunnen enkel bij defect, schade of foute levering als retour aanvaard worden. Afwijkingen in kleur, resolutie of nauwkeurigheid van de details van het originaal kunnen geen reden tot retour zijn.

Ruilen of restitutie?

Identiek vervangend artikel sturen of de aankoopprijs restitueren. Omruilen voor andere artikelen of het wijzigen van kleur, maat, etc., is helaas niet mogelijk. Als jullie toch voor een ander artikel wilt ruilen, verzoeken wij jullie een nieuwe bestelling te plaatsen en de ongewenste artikelen naar ons logistiek centrum in Duitsland terug te sturen. De aankoopprijs krijgen jullie van ons op dezelfde manier terug als jullie betaald hebben (bijvoorbeeld Paypal of overschrijving). Of we zetten het bedrag als Cater Cash Points op jullie account, zodat jullie dit tegoed bij de volgende bestelling kunnen gebruiken.

Zo sturen jullie artikelen naar ons terug

Om artikelen naar ons logistiek centrum terug te sturen, melden jullie je om te beginnen, met jullie e-mailadres en wachtwoord aan op onze site. Zo gaat het dan verder: 

  • mail ons voor retour 

De status van de retourzending kunt u dan in uw account volgen onder ´Retourzendingen´. En natuurlijk geldt zoals altijd: iedereen die vragen of problemen heeft bij dit proces kan zich tot onze klantenservice ( info@ca-ter.nl) wenden. Daar helpen wij jullie graag verder!

Meer informative over uw retour

Zorg er bij het retourneren steeds voor dat de items

  • niet gebruikt werden,
  • genoeg gefrankeerd zijn en
  • goed verpakt zijn, zodat ze onbeschadigd bij ons aankomen.

Idealiter zijn de teruggezonden artikelen nog in hun originele verpakking. Let er op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de retourkosten.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

tevreden over uw aankoop

Schrijf uw mening in ons gastenboek en ontvang 5% korting op uw volgende aankoop.

Write your opinion in our guestbook and receive a 5% discount on your next purchase.

© 2018 - 2021 ca-ter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel