BETALING & VERZENDING

BETALING

Zo kunnen jullie voor jullie bestelling bij de ca-ter betalen:

  • Apple Pay
  • IDEAL
  • Met Visa en Mastercard

Of jullie maken gebruik van een van onze nationale betaalsystemen, zoals bijvoorbeeld:

  • iDEAL (Nederland)
  • creditcard

Voor sommige betalingsmethoden werken wij samen met onze partners Docdata en Skrill. Als jullie vragen hebben over de betaling, of als de betaalmethode van jullie keuze er niet bij staat, stuur dan gewoon een mail naar info@ca-ter.nl. Wij helpen jullie graag verder!

VERZENDING

Dankzij de omvang van ons magazijn zijn wij in staat circa 98% van alle bestellingen nog op de dag van betalingsontvangst te versturen. Alle goederen worden rechtstreeks per luchtvracht naar ons verzendcentrum in Europa getransporteerd en worden vanaf daar naar jullie thuis gestuurd.

BEZORGING

Jullie bestelling wordt met jullie nationale postservice rechtstreeks aan de voordeur geleverd. Dit duurt meestal 4 tot 7 werkdagen na ontvangst van betaling. (Opgelet: bij verzending naar Suriname en de Nederlandse Antillen moet u rekening houden met een leveringstijd van 10 tot 15 werkdagen.) Over het algemeen past de bestelling gewoon door de brievenbus, aangezien deze in een envelop naar jullie verstuurd wordt. Jullie hoeven dus niet per se thuis te zijn om de levering persoonlijk in ontvangst te nemen of ervoor te tekenen.

BTW EN INVOERKOSTEN INBEGREPEN VOOR DE EU

Voor onze klanten uit de Europese Unie komen er geen extra kosten bij. Dit geldt overigens ook voor de meeste klanten buiten de EU.*

* Als jullie buiten de EU wonen, zijn voor de levering van goederen de nationale belasting- en invoerregels van jullie land geldig. Hier kunnen eventueel bijkomende kosten ontstaan.

GRATIS VERZENDING VANAF 59,00 €

Vanaf een bestelwaarde van 59,00 € is de verzending gratis, wereldwijd! Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten 4,00€. Dus gewoon een beetje meer bestellen, dat loont!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

tevreden over uw aankoop

Schrijf uw mening in ons gastenboek en ontvang 5% korting op uw volgende aankoop.

Write your opinion in our guestbook and receive a 5% discount on your next purchase.

© 2018 - 2021 ca-ter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel